lördag 30 juli 2011

PIF-TIPSET AVGJORT! ELLER?!

Och hur gör vi nu då?! Efter Maggans mål i typ sista minuten i eftermiddags fick Crille sju rätt på två av sina tre inlämnade tips. Det gav han lika många rätt som Sanny och Mossberg, Med andra ord fick utslagsfrågan "Hur många mål gör PIF sammanlagt i omgång 2-12" avgöra. Nu gjorde den inte det...

Hur som helst är svaret på frågan här ovan inte 42 som i alla andra fall i världen (typ...) utan istället 20. Detta gjorde att Sanny kom in på en hedrande fjärdeplats då han gissat att vi skulle göra 25 mål. Crilles ena tips försvann snart därefter då han trodde att vi skulle göra 23 mål. Hans andra tips däremot var bara ett mål ifrån! Crille trodde nämligen att vi skulle göra 21 mål på det tipset. Mossberg då? Jo, han trodde på 19 mål... För er som nån gång gått klass 1A eller liknande vet att de två kombattanterna är rätt så exakt lika nära, eller långt ifrån, just 20 mål.

Så frågan är hur vi gör nu. Jag måste konsultera med tävlingsledningen om detta och återkommer när det är gjort. Jag ska bara hitta på vilka som ska vara i tävlingsledningen först... ;)

TACK alla ni som var med i tipset!
/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar