fredag 29 juli 2011

Då var vi igång igen! Eller varit det ett bra tag...

Jag är verkligen inte bra på att sitta framför datorn på sommaren! Fotbollen har varit igång ett bra tag nu men inomhus har verkligen inte lockat i onödan så därför skriver jag inte förrän nu.

Vi har tränat på bra i både sol och ösregn. Något lite folk ibland kan tyckas möjligtvis. Första helgen hade vi heldag på Lexby med både lunch tillsammans och grillfest på kvällen. Man slås som vanligt av den underbara sammanhållningen i laget. Kvällen blev lång för en del av oss men självklart var vi på plats pigga och glada för träning dagen efter. Igår hade vi senaste träningen. Det blev en rätt lugn träning där Persson och Falken var nere vilket iaf gav 20 minuter spel på nästan fullplan, Persson skulle iväg och jobba sen.

Derby imorgon alltså och intensiteten höjs för varje timme som går. Radiojinglar, bloggar, hemsidor och Facebookevents trycker stämningen uppåt och visst är chansen stor att det blir en riktig höjdarmatch imorgon! Vädret verkar bli stabilt utan regn och uppåt 25 grader varmt, perfekt väder att både spela i och heja på PIF i.

Det mycket prestigefulla PIF-tipset ska ju avgöras imorgon också! Tyvärr har jag fel dator i länet (den andra är i Värmland...) men hoppas kunna komma i kontakt med filen senast imorgon! Hav förtröstan.

Nu taggar vi! Det gäller även du som supporter. :)

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar