onsdag 18 maj 2011

PIF-tipset

Jag har nu ungefär fyra veckor kvar tills min exjobbspresentation och det är anledningen till det dåliga bloggandet. Det kommer därför vara lite sporadiskt bloggande ett tag till, hoppas ni har överseende med det.

Vi vann i lördags! Känns skönt att förlustraden stannade på en match. Förlusten mot Alingsås var för övrigt första förlusten i seriesammanhang sedan vi förlorade mot Lärje/Angered 2010-08-08. Sedan dess har det blivit två oavgjorda och 12 segrar. Matchen i lördags började otroligt olyckligt med mål i baken efter en minut. Vi repade oss snabbt efter det och vann ju till slut med 3-1. En stor skillnad jämfört med förlustmatchen var att vi sprang en väldig massa!

Nu till PIF-tipset! Kan ju vara på sin plats med en liten koll där. 46 tips är det i alla fall och efter fyra omgångar är det ingen med 4 rätt men 12 stycken med 3 rätt. En liten "reservation för fel" är på sin plats.

Inför matchen på lördag är det 21 stycken som tippat Heimer-vinst, 13 tror på oavgjort medan 12 tippat på seger för oss. Får se hur det slutar!

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar