onsdag 25 maj 2011

Bilder från fotbollens dag! + lite till

Just nu skriver och skriver jag men kommer aldrig till dörren känns det som...

Det var mycket fotboll i helgen, både positiv och negativ. Det blev förslut i lördags i Lidköping mot Heimer och det var verkligen inte en rolig match. Varför har inga lag i denna serie nåt roligt eget spel?! Känns som att det enda laget som inte kört Lundens klassiska trippel-S taktik "sparka långt, skarva, spring" hittills är Skövde, cred till dem. Att göra en Heimare kan hur som helst betyda att man antingen sparkar/slår ner nån alternativt att man skjuter bollen så långt man bara kan. Vi försöker använda mittfältet och en stor skillnad om man jämför fyran och trean är att egna misstag straffar sig direkt. Vid båda deras mål tappar vi boll i fel läge på mittplan. Det var mina personliga åsikter, nu struntar vi dom och lägger fokus på nästa match, den hemma mot Bollebygd på söndag, välkomna då!
---
Jaja, nog om det. I söndags var det fotbollens dag och det var många i seniortruppen som var på plats, även om det allt fattades ett par för mycket. Vi hade alla lite olika roller och jag sprang för det mesta runt med Carinas kamera och tog kort, jag hann tydligen ta 320 kort när inte regnet var i vägen. :) Det var många glada miner under dagen och regnet höll sig nästan borta hela dagen, skönt! Här nedan kommer några av bilderna. Då jag inte kunde träna igår så var Carina tvungen att skicka över några favoritbilder per mail och därför är de rätt små. Kan komma fler bilder här framöver, men det blir nog inte förrän efter ex-jobbet är klart och inlämnat isf.
---
En liten notis. Idag kan man läsa en liten tre frågors-intervju med Emir i GP, alltid trevligt.

Här kommer det bilder!

"Vi tackar för en god match en starkt och rytande lejon!" Kalles idé (antar jag att det var...) fick ett par av de mycket unga lirarna att verka något rädda. :)














"Vi tackar för en god match med räkan!" A-lagets fanatsi visste inga gränser!

/Jonatan Borg

1 kommentar:

  1. Gott snack! Håller helt med om att det inte finns många lag i denna serie som använder sig utav sitt mittfält. Riktigt tråkigt med tanke på att det trots allt är Div 3!

    SvaraRadera