onsdag 1 december 2010

Bilder från avslutningen samt lite lokalfotboll

Jag hade ju faktiskt med kameran till avslutningen i lördags! Därför kommer här lite bilder från den trevliga tillställningen. Bilderna är placerade längst ner i inlägget, mest av lathet.

Lite annat smått och gott från avslutningen:
- Pontus Bauman och Erik Nyqvist fick omnämnande som mest värdefulla spelare 2010. De fick lika många röster var och det tydligen hela tio spelare som fick minst en röst enligt Coach, unikt.
- Bjärre åt absolut mest av buffén. Fem tallrikar blev det om jag inte minst helt fel. Bancken drog "skämtet" ska du inte ta en tallrik till minst 12 gånger under tiden Bjärre åt. :)
---
PIF-Sävedalen blir självklart det hetaste derbyt nästa säsong. Nu verkar det som om det blir ett derby till i kommunen då Gbg fotbollsförbund kom med serieförslaget att flytta Björndammen till 6A där redan Öjesrjö finns.

I övrigt blev Bokedalen lite oväntat placerade i 5B vilket gör att de får möta vinden i håret på öarna ett par gånger. Bergum blev däremot placerade i 5A.

En annan sak är ju att kära, men ändå sooo last year, division 4A, verkar bli utan nedflyttat lag från trean i år. Förra året kom ju både Kongahälla och Lärje/Angered från trean. I år är skillnaderna i serien PIF och Lärje bort på grund av uppflytt, Tuve och Mölnlycke bort på grund av nedflytt, Kode har blivit flyttade från 4B samt Bergsjö, Kortedala och Stenkullen in på grund av uppflytt från femman.
---







/Jonatan Borg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar