lördag 11 juni 2011

Bloggen lever!

Nu händer det! En uppdatering!

Det har varit mycket annat på sistone. Slutet på ex-jobbet, vilket också betyder slutet på utbildningen, är nära. Muntliga presentationen var i torsdags så nu är det några dagar kvar att jobba med rapporten, sen sommarlov! I höst börjar jag nämligen doktorera, även det på Chalmers. Sökte en tjänst som jag fick här i veckan så livet är inte alls dumt just nu faktiskt.

Allt ex-jobbande är självklart anledningen till att det varit usel uppdatering här på bloggen.

Har aldrig riktigt tyckt om det här med att gå igenom en massa gammalt så därför blir det inte det nu heller. Typ.

Idag vann vi mot Holmalund! På sand! Mycket lustigt och än lustigare var det att se när motståndarna kom och såg planen, de såg något förskräckta ut... :) Partille kommun, som "tar hand om planen", har lagt ut ett jättelager sand som täcker det mesta. Planen kommer säker må bra av det, i höst nångång.

Vi var inte bästa laget på banan idag, framför allt i första. Emir räddade oss gång på gång och gjorde till exempel en sjukt bra räddning på deras straff! I andra får vi ett kontringsläge där Sanny och Crille samarbetar fram ett läge till Crille som sätter den säkert i bortre. Inte långt därefter fick Tobbe först sitt första gula och sen bara några minuter senare sitt andra och blev utvisad. Det blev 15 intensiva minuter med Holmalund-press men inga direkta farligheter mer än några röriga situationer.

Alingsås tidning var snabba med att få ut sin version av matchen, HÄR
---
Nästa match är borta mot Mariestad. De har lagt matchen kl 18:00 en söndag! Detta är alltså vår längsta bortamatch. När Putte tyckte att det var en väldig dum tid att ha en match på kontrade Kim med att de egentligen ville ha den på måndag kväll...
---
Nästa hemmamatch är derbyt mot Sävedalen, och det görs mycket för att locka storpublik! Bilden kommer från Tobbe, och den är både helt underbar och helt verklig!

---
PIF-tipset har varit igång i 8 omgångar nu och 6 rätt är bästa resultaten, det har tre personer just nu.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar