söndag 25 september 2011

Kontraktet säkrat!!!

Då var det klart! Vinsten igår mot Sandared betyder att Partille IF spelar i trean även nästa år!

Förutsättningarna var enkla: vinst borta Sandared skull betyda säkrat kontrakt och för oss en obetydelselös match i sista omgången hemma mot Skövde.

En klassisk GBG-bil rörde sig mot Boråstrakten i hopp om att solen vi såg i GBG också skulle visa sig i Borås. Crille körandes, jag på shotgun, Nykan chillade där bak tillsammans med en osocial Sanny som precis upptäckt att han hade fått tillgång till Spotify i mobilen så han rankade att lyssna på musik högre än att prata med oss. Kalle kunde inte vägen och bestämde sig för att köra efter oss. Som inte heller kunde vägen. Men det brukar ju lösa sig ändå... Nästan framme i Sandared hade vi tappat dem, det visade sig att de taget en liten paus vid vägrenen... Väl framme i Sandared är det första man ser Bjärre som posar framför den lokala ICA-butiken med i yoggi Yalla i handen som enligt hans egna utsago var "sådär".

Planen var mycket lustigt klippt! De hade börjat klippa den från linjerna och runt, men ju längre in mot mitten de kom desto blötare blev det. Efter ett tag hade det alltså blivit så pass blött att det inte gick att klippa mer, så då hade de helt sonika slutat att klippa. Planen var alltså kortklippt på kanterna och lång i mitten! Mycket lustigt. Eller som nån av "spelarfruarna" tydligen uttryckte det: Det ser ut som Connys frilla!

På tal om publik så är frågan om det inte var mer partillesupportrar än hemmasupportrar på plats! Härligt med ett sådant stöd från er alla, TACK! Så har det varit på alla matcher, även på alla de långa bortamatcherna! Otroligt kul att se och det sporras oss i laget enormt.

Matchen då? Tja, den blöta planen gjorde nog sitt att det kanske inte var överdrivet skönspel från nåt av lagen. Vi kom fram en hel del men det saknades en del i skärpan, annars skulle nog exempelvis Crille varit tremålsskytt innan halvtid. Sanny öppnade målskyttet med att prickskjuta in 1-0 lågt i bortre efter att vi missat i förstavågen men en av deras backar slarvar och det utnyttjade Sanny.

Sanny hittade målet även i denna match

Därefter var det lite både vilda västern-fotboll och Hawaii-fotboll vilket gjorde att Crilles 2-0, även det i en andravåg från vår sida, precis innan halvtidsvilan var enormt skönt. Ett så kallat psykologiskt mål.

Andra halvlek blev även det mest ställningskrig men Sandared var inte ofarliga men oskärpa från deras sida och skärpa från Niklas i målet och backlinjen gjorde att 2-0 stod sig halvleken ut. På grund av detta säger vi HEJ till division 3 även nästa år!!!

Lottie tog som valigt en hel del bilder, de hittar ni på Flickr, typ HÄR med andra ord.
---
Idag skulle det vara B-lagsmatch. Kärra hörde av sig knappt två timmar innan matchstart och lämnade W.O. Snyggt gjort, eller inte...
---
C-laget hade idag chansen att säkra seriesegern i sin serie, men nerver (?!)och orutin (??!!!!) gjorde att årets första förlust inkasserades och allt avgörs istället i sista omgången, ett poäng behövs om jag inte är helt fel ute.

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar