lördag 9 april 2011

Lindome - PIF

Förkylningen känns bättre idag men det blev ändå till att stå över matchen, har fortfarande väldigt lite ork i kroppen. Därför blev det istället så att jag åkte till Lindomes fina konstgräs och kollade på matchen.

Det blev ingen rolig start på matchen och jag tror det stod 2-0 efter ungefär en kvart. Då hade ändå vår målvakt (som var GRYM, mer om honom framöver när allt är klart) redan gjort ett par kvalificerade räddningar, det fortsatte han med hela matchen. Han kan för övrigt inte lastas för nåt av målen.

Vi får chansen att reducera då domaren hittar en straff för oss, vet ej riktigt vad som hände, men jag tror nån drog lite väl mycket i Sanny. Straffen satte Maggan säkert i mål. HÄR ser ni den.

Första 20 var inte alls bra men målet höjde oss lite i alla fall. Vi hade ett par chanser att kvittera men istället gör de 3-1 vilket var resultatet i halvtid. Första halvlek är inte bra från PIF:s sida, inställningen usel och det är svårt att förstå så här sista matchen innan seriepremiären nästa lördag.

Tyvärr var andra ännu sämre... Matchen slutar 5-1 och det konstiga med matchen är att vi vaskar fram en hel del chanser, ändå verklar vi uppgivna?

Lite chanser: HÄR, HÄR, HÄR och HÄR.

Det bästa var nog planen och vädret denna dag. När det gäller spelare gör Nykan en riktigt bra match, detsamma gäller målisen.
---
Nu har NordicBet sänkt oddset på oss som seriesegrare. Istället för 50 ggr pengarna är det nu nere på 35 ggr pengarna, en rätt ordentlig sänkning!

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar