torsdag 7 april 2011

Så här dagarna efter träningslägret...

...ligger man hemma däckad av en förkylning!

Träningslägret i Spanien var det roligaste och bästa jag varit på! Det var mycket som kändes oklart innan avresa och Coach pratade om del kommunikationsproblem med arrangören. Därför var det rätt låga förväntningar man hade när man entrade det dryga timman försenade planet mot Alicante.

Första dagen där nere (torsdagen) var träningsfri och jag och mina två rumkamrater Rone (som vanligt) och junis-Danne (han fick sova på soffan) tog en sväng i staden vi bodde i (L'Alfas del Pi hette den, typ rättstavat) och gick ner till stranden som var fin men något stenig.

Fredagen innehöll två träningspass där det första var på typ gamla Hedens konstgräs, fast mjukare. Solen sken, alla blev skära och fixade sig en träningsbonnebränna. Crille och Gatten lyckades på en avslutsövning att skjuta över varsin boll över det höga nätet bakom mål och in på en stängd gårdsplan med hög mur runt sig. Det blev Crille som fick knacka på, självklart var det skällande hundar på andra sidan muren också. Han kom i varje fall in och vi var ett par som trodde att vi sett Crille för sista gången när dörren stängdes om honom och hundarnas skall höjdes i intensitet. Nu kom han dock ut levande. Och än mer viktigt, han fick med sig båda bollarna... :)

Nästa träningspass skulle spelas på äkta gräs och den planen var riktigt, riktigt bra! Helt underbart att få ett gäng träningspass (6 st sammanlagt) på äkta gräs.

Dagarna flöt på där nere med träningar, frukostbuffé, lunchbuffé, middagsbuffé, poolhäng, utekvällar i tex Benidorm och kortspelande på hotellet. Helt klart de flesta ingredienser som krävs för ett lyckat träninsgläger.

Persson vann citatmatchen överlägset. Maggan lämnade in handduken redan på Säve då han deklarerat att han inte skulle säga några dumheter i år eftersom det ändå bara kom upp på bloggen. Persson körde inte på den taktiken alls utan sa både det ena och det andra. Personligen kommer jag aldrig att glömma Tjong i medaljongen! även om Let it rain, Taffarel! även det är ett magiskt citat! Här är förresten tjong i medaljongen-filmen.

Träningslägrets kortspel förra året var utan tvekan Gurka. I år spelades det både Gurka, junisGurka, Poker, Skitgubbe och Chicago. Jobbigast hade nog Crille som aldrig fick vara med. Det slutade i alla fall med att han fick med sig några stackare att spela Yatzy med honom. Det vann han faktiskt, men det kanske även ni här hemma hörde? Crille låter nämligen väldigt mycket och väldigt högt när han vinner nåt. :)

Mycket annat roligt har självklart hänt också, svårt att skriva om allt. Skriv gärna en kommentar om det är nåt ni tyckt jag har glömt.
--
PS. Nu är det bara 9 dagar kvar till premiären!!!

/Jonatan Borg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar