onsdag 13 april 2011

PIF-TIPSET!

Då var det dags! Första året i trean med många kluriga matcher, men självklart har vi ett PIF-TIPS så att ni får chansen att visa att ni har koll på hur det kommer att gå för oss ändå!



Tipset ser ni som bild här ovan. Man får tag på sitt ex genom att till exempel maila mig på jonatanborg@gmail.com så skickar jag över en kopia till er direkt. Ni kan även haffa valfri spelare eller ledare i seniorlaget alternativt hitta ett ex i klubbstugan. Självklart kan man även lämna sin email-adress i kommentarfältet här på bloggen så mailar jag en kopia.

Det gäller att tippa 1, X eller 2 i våra matcher i omgång 2-12. Hon eller han med flest rätt när matcherna är spelade vinner halva potten, resten går till seniorverksamheten (så kanske vi kan ordna supporterbuss till någon mer bortamatch till exempel). Det kostar endast 40 kronor att vara med och man får självklart ha med hur många tips som helst!

Det som är viktigt att komma ihåg är att det gäller att både ha lämnat in kupongen och pengarna innan första matchen startar, alltså hemmamatchen mot Sandared den 21 april, klockan 18.30.

Så sprid nu detta!

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar