måndag 25 april 2011

Tre poäng till!

Jag vet att det var flera dagar sen senaste matchen blev färdigspelad och att jag inte skrivit nåt om den. Hur som helst var det en underbar seger! Det kändes aldrig farligt heller, vi kontrollerade alla händelser.

Några punkter måste tas upp:
- Baumans 1-0 var magiskt! Inlägg från vänster där Bauman möter bollen på bakre och dunkar dit den i bortre, stolpe in. Typ så HÄR såg det ut. :)

- Crille kommer in, är grym och kröner det hela med att inte skjuta över vid ett tillfälle, utan istället göra en sträckt vrist direkt från handboken. Vackert. Och stort att den inte gick över.

- Det var för övrigt en riktig cirkus när man kom till planen, svårt att få parkeringen till exempel... :)



- 63 personer i publiken på hemmapremiären i trean i perfekt väder?! Absolut sämst hittills jämfört med de andra lagen.

Sandareds syn på matchen:
"Tyvärr blev det förlust i matchen mot Partille ikväll. Vi gör en riktigt dålig första halvlek, krigarinställningen från premiären fanns inte där. Partille skapar 3 farliga chanser och gör 2 mål. Vi har 2 riktigt vassa chanser men ingen utdelning.
Några byten och ett snack i halvlek så blir det bättre i andra. Tyvärr så gör de 3-0 ganska omgående ändå. Vi krigar på och äger matchen totalt och efter knappt 20 min reducerar vi. Vi fortsätter äga matchen men bolluslingen vill inte in. När vi pressar på som mest så får de en spelvändning och efter lite stök i straffområdet en straff som de sätter. Då är det 10 kvar och inte mycket mer att göra.
Vi får ta med oss att det gäller och kriga HELA matchen och sedan göra mål på chanserna vi skapar
."
---
Idag är det U/B-lagsmatch borta mot Warta, ska bli kul!
---
Går igenom tipset efter matchen på lördag.
---
Serieledare!

/Jonatan

2 kommentarer:

  1. Alldeles för dålig uppdatering på den här bloggen just nu =)

    SvaraRadera
  2. Håller med Richard. Det är tråkigt med illa uppdaterade bloggar ;-))))

    SvaraRadera