måndag 20 juni 2011

Tungt, tungt...

Först vill jag tacka gästbloggaren TOBBE för ett grymt inlägg igår, som uppdaterades både före och under matchens gång, mycket snyggt gjort. Gästbloggeri tycker vi om, säg bara till om ni vill skriva några rader!

Det var verkligen ingen rolig match igår mot Mariestad och vi har bara oss själva att skylla. Mariestad körde ett spel de verkligen behärskade där det anfölls med massor av folk men att de orkade springa hem när de tappade den. Frågan är om det funkar även på en större plan, den vi spelade på igår var både kort och rätt smal. Hur som, de var det bättre laget än oss, inget snack där inte.

Det som gick mest snett var ett par väldigt onödiga situationer. För det första tappade vi bollen vid hel fel ställen alldeles för ofta, ofta på mittplan när vi var på väg upp och alltså inte låg i rätt försvarspositioner. Därifrån vann Mariestad boll och forcerade framåt, ofta med en boll i luften framåt. Vann vi den duellen, som Bjärre och Nykan allt som oftast gjorde, så var det ingen på de viktiga andrabollarna! Där kom Mariestad i en andravåg medan vi stod för långt ifrån och gav dem den viktiga sekunden som de behövde för att hitta en avgörande passning. Andra misstag vi gjorde var att vi missade väldigt många lätta passningar och att vi vid flera tillfällen tappade boll direkt på inkast! Den sistnämda känns väldigt meningslös.
---
Det är faktiskt inte så mycket att göra mer än att bryta ihop och komma igen! Redan på onsdag är det ju sista matchen för våren och det är inte vilken match som helst! Hemmaderbyt mot Sävedalen är det ju dags för och det är två revanschsugna lag som kommer att mötas då även SIF förlorade i den här omgången.
---
Vilken sjuk anläggning Mariestad hade, den skulle man haft.
---
Mariestad har ju en mediagrupp och de skrev dels ett inför PIF-inlägg som svar på mitt första inlägg om matchen och har även skrivit lite rader om matchen nu efteråt, länk till deras sida hittar ni som alltid i högerspalten här på bloggen.
---
Måste ju även ta med en helt annan grej! Jag fick ett mail från en "anonym bloggläsare" igår. Han hade varit på Siba på Backaplan och pillat lite på några demomobiler i affären. Döm om hans förvåning när han bläddrade igenom de tagna bilderna! Detta var iaf vad han hittade:


/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar