söndag 16 januari 2011

Gräset verkar grönare på andra sidan...

Så här timmen innan inomhusträningen i Jonseredhallen undrar man ju lite om de andra lagen i serien också kör löpning på is, brottning och inomhusträning.

Alingsås kör tre pass i veckan just nu där i alla fall två av passen är på konstgräs. Första matchen verkar vara 12 februari.

Annelund började med ett corepass 10 januari och kör nu inomhus + löpning 3-4 gånger i veckan.

Bollebygd tränade redan 3 januari, då på ett stelfruset konstgräs. Nu verkar de ha tre pass i veckan, alla på konstgräs. De körde även dubbelpass igår.

Falköping har satt igång ordentligt. Enligt hemsidan kör de två brottningträningar i veckan samt tre pass på Ållevi, som antagligen är konstgrästräning.

Holmalund verkar köra i snitt fyra pass i veckan, allt på konstgräs. De har för övrigt quiz efter en av sina träningar varje vecka, grymt rolig grej tycker jag!

Heimer verkar även de ha chans att träna på konstgräs. Ett pass inomhus och tre pass på konstgräs vittnar hemsidan om.

Mariestad kör ett pass i veckan på gym samt tre pass där de samlas i klubblokalen och första träningen iaf körs med joggingskor på.

Skövde kör fyra pass i veckan, ingen aning vad med de träffas vid planen iaf.

Lerum verkar också kunna köra på konstgräs just nu. Tre pass på planen och ett i Skatås verkar vara dealen i grannkommunen.

Jag hittar verkligen inte nån information om Sandareds träningar. Men på förstasidan står det att grusplanen är skottad, inget datum om när det hände dock...

Sävedalen verkar ha träning fyra dagar i veckan vid Vallhamra IP, varav endast en av dem står som inomhus.

Jag har ju bara tagit info från hemsidan så det kan ju finnas en hel del som ändrats och att träningarna inte alls är utformade som det står att de är...

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar