måndag 31 januari 2011

Salt, gamla spelare och ny blogg

Det går rykten om att Jonsereds plastmatta blev saltad idag. Det vore helt underbart och det skulle kunna betyda, med lite tur med vädret, att planen är finfin på onsdag. Hoppas!
---
Det är alltid trevligt att ha lite koll på gamla PIF-spelare, var de är för stunden och spelar. Vi har ju aldrig varit en klubb med stor ruljans men ibland blir det några förflyttningar. En liten snabb koll på world wide web skvallrar om det här om spelare som nån gång på 00-talet representerat PIF:

* Daniel Conticelli ska i år spela för Skogens IF. Är inte helt säker men har han inte spelat där förr?

* Vladan Jovanovic har också bytt klubb i år, från Nödinge till Ahlafors så det blir trean för honom i år.

* Håkan Alavuert verkar vara kvar i Rannebergens trupp, där han spelade förra året.

* Johannes Karlsson verkar vara kvar i FC Fiskebäck där han iaf under kvalet till sexan hade en plats till vänster i backlinjen.

* Dennis Nithander hittar jag tyvärr ingen info om på Semberijas hemsida, hittar ingen info alls om spelare där.

Infon är bara tagen från lags hemsidor så de kan både stämma och inte stämma...
---
Var sitter eran Partille IF on the road-karta uppe? Min ska få en plats i vardagsrummet och sen blir det nog en på anslagstavlan där jag ex-jobbar också. Kul att Svanberg la upp den på hemsidan också.
---
Imorgon betalas det av böter, trevligt!
---
En ny blogg verkar ha sett dagen ljus. Det är seriekollegan IFK Mariestad och dess redan nämnda mediagrupp som startat den. HÄR hittar ni den och om den uppdateras på bra kommer självklart en permanent länk upp här till höger.
---
Det var det.

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar