måndag 7 mars 2011

Mitt i 10 pass på 12 dagar

Det är mycket PIF nu och det är en av anledningarna till varför bloggen varit dåligt uppdaterad. Vi hade pass onsdag till söndag förra veckan och den här är liknande, enda skillnaden att vilodagarna är måndag och fredag.
---
Träningarna har inte sett speciellt bra ut om man ska vara helt ärlig. Personligen tycker jag väl att det är grunderna som måste förbättras, i spelliknande moment slarvas det med mottagningar och passningar och vi tappar därför tempo och flyt i spelet. Och oftast bollen...
---
I lördags mötte vi Semberija i en träningsmatch. De var mycket hungrigare än oss och spelade helt enkelt bättre, och också vann välförtjänt. Vi hade ett mycket speciellt lag på plan pga många borta av divese anledningar. Falken stod och backlinjen bestod av spelare som faktiskt brukar spela backar. Mittfältet var något mer speciellt. Mittmitt med Moss och Lundin är väl inte så mycket att orda om men att Benjii spelade vänsterytter och undertecknad högerytter hör ju inte till vanligheterna i nuläget. På topp spelade för övrigt Cavaretta hela matchen! En avbytare, Jensen, var det enda som fanns att tillgå så de flesta fick ta på sig blåstället och spela hela matchen.
---
Igår blev det en väldigt lugn träning med endast ett drygt dussin lirare på plats varav flera av dessa har småskavanker och skulle ändå inte köra hundra procent. Den enda som fick slita i det underbara vårvädret var Persson, vi körde nämligen många avsluts- och inläggsövningar.

Måste ju nämna kvadden. Det var en klassisk gammelkvadde där det verkligen var gammal är äldst. Crille, som vekligen var yngst i kvadden, var nämligen den som åkte på absolut flest tunnlar, 3 stycken. Då hade han ändå mördande konkurrens av undertecknad, Rone och Persson men vi tre kom inte ens upp i Crilles antal ihop.

Träningens tokdiss sades på den avslutande avslutsövningen. Här skulle man chippa en boll från typ mitten till en medspelare utanför straffområdet som på ett tillslag skulle vända runt och skjuta i/mot mål.

Cavva drog i väg en hård halvvrist en bra bit över Baumans huvud så han fick hoppa för att ens nå den med händerna. Därefter följde:
Coach: Du får tänka på att Bauman inte är så lång.
Cavva: Åh förlåt, jag tyckte det var Conny.
Asgarv och Conny kanske inte är kortast i laget ändå även om han är i kortaste laget...
---
Nu blir det träning tisdag, kvartsfinal i östra cupen mot Jonsered på onsdag, träning torsdag, vilodag fredag, match mot Mölnlycke på lördag och träning söndag.

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar