torsdag 31 mars 2011

Tjong i medaljongen!

Då är snart första dagen här i Spanien till enda. Den började i regn i Göteborg och det var inte svårt att gå upp tidigt för att ta taxi ut mot Säve flygplats.

Det var jag, Crille, Nykan och Sanny som tog taxi tillsammans från Svingeln och det blev en rätt speciell resa. Taxichauffören var tokstressad och blev inte mindre stressad av att vägarna ut från Svingeln var avstängda. Några grymtningar på ett par olika språk senare var vi i all fall på motorvägen och det gick bra fram till tunneln ungefär där en långtradarchaufför tydligen ”var i vägen 3 minuter fast jag blinkade”, men ett par tutningar senare var även det hindret ur vägen. Som vanligt när det stressas blev vi väldigt tidiga till Säve…

Planet var tyvärr försenat och vi kom i väg en och en halv timme sent. Det blev mycket gurka (kortspelet alltså) och så lär det väl fortsätta.

Vi möttes av sol och härlig värme! Stället vi bor på är riktigt nice och maten nu ikväll höll bra standard med buffévariant, även på frukt- och dessertbordet. Får väl se om man gått upp eller ner när man kommer hem. :)

Jag, Rone och Frändberg tog en promenad ner till havet där svensk sommarstandard på vattentemperaturen erbjöds, inte så dumt när man faktiskt gick i snö så sent som i söndags…
Nu på kvällen, efter middagen, var vi ett gäng som spelade poker. Persson visade sig vara en hysteriskt rolig pokerspelare! Finns en film på detta men det tar galet lång tid att lägga upp filmer härifrån tyvärr så den får jag lägga upp när jag kommer hem. anledningen till överskriften till detta inlägg. Man kan väl säga att han inte hade full koll hela tiden, men oj va roligt det var! Han kom tills sist tvåa efter Cavva, snyggt jobbat!

Imorgon väntar två träningspass och det ryktas om att det blir konstgräs och att det håller gammal Hedenklass… Det kan ju sänka betyget avsevärt på stället, vi får väl se hur det blir.

Nu är det dags att sova, go´natt! /J

1 kommentar:

  1. Hoppas ni har det grymt där nere. Hälsa gubbarna!

    SvaraRadera