tisdag 30 mars 2010

Italien - fredag

På fredagen hade vi två träningspass varav det kom några riktiga regnskurar under sista passet. Blöta, röda träningskläder hängde runt hela huset: på tvättställningar (duktigt!), i taggbuskar (mindre duktigt!) och utanför fönstret på taket (bättre än att ha lukten inomhus!).

Mina gamla favorit-Copa fick kämpa ordentligt på gräsplanen som självklart blev än mer lerig under regnandet och efteråt såg de ut precis som fotbollsskor ska göra under försäsongen, förskräckliga!
Jag har inte pratat något om maten än! Den var verkligen kanon, fyrarätters både till lunch och middag. Upplägget var vid varje tillfälle intalienskt... Först salladsbuffé med bröd med mera till förrätt, därefter pasta, därefter kött med varma grönsaker och till sist efterrätt som oftast bestod av nån slags pudding av varierande konsistens. Rone är ju som de flesta vet glutenintolerant, eller glutini intoleranti som det heter på italienska, och fick en något mindre varierande kost, nästan alltid samma pasta och varje efterrätt bestod av fruktsallad. Med grädde.Garda var en väldigt mysig och fin stad. Och helt död. Den är säkert väldigt fin på sommaren när den även består av folk, nu var den på de flesta ställen väldigt öde. Vi hade även problem med deras siestafasoner, då de hade siesta när vi var lediga på eftermiddagen och hade chansen att köpa vatten, choklad och dylikt. Nu hade vi som tur var trevligt ändå och det blev många promenader ner till stan under resan. NER till stan var det verkligen, med betoning på väldigt långt ner! Det som skilde oss från staden var nämligen en backe med 10% lutning. Och lång var den också. Ner var det inga problem, upp däremot... Jag skyller på att jag var sliten från allt tränande...
Vår klocka ringde som sagt vid fem på morgonen och Rone (som av nån anledning blev Ronte under lägret) var rätt trött under dagen. :D
Dagens citat presenteras idag av Maggans mun och brist på kommunikation mellan hjärnhalvorna. Under ett parti Gurka: "Delad sjua, det blir 4.5 poäng var!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar