onsdag 31 mars 2010

Italien - söndag

Söndagen fick en klurig början för en del i laget. Även Italien har nämligen hittat på begreppet sommartid och detta hade några i laget vissa svårigheter med. Rummet med Sanny-Chrille-Pontus T fick därför bli väckta av resten av laget en halvtimme in i frukosten. Och ordet "böter" hördes ljuda ännu en gång över Garda.

Träningspasset på morgonen var av det lättare slaget. Detta var femte och sista träningspasset för resan och kroppen kändes allt något mör. Det går rykten om att junisarna skulle vunnit fotbollstennisen mot de äldre herrarna men det finns tydligen inga bevis så därför får vi väl hålla de uppgifterna som vaga.

Eftermiddagen bestod i en tripp till Milano för att dels strosa ett par timmar på stan och sedan åka till San Siro för att se mötet mellan Milan och Lazio. Det fanns en viktig detalj inför trippen, och det utbasunerades ordentligt och vid en mängd tillfällen, nämligen GLÖM INTE PASSET! När vi hade satt oss i bussen tillsammans med ett gäng tjejer från Lidköping (?) frågade Capitano Bauman lite försiktigt bussresenärerna att alla hade med sitt pass. Det hade alla. Alla utom Kalle... Kalle fick eld i baken på väg ut ur bussen och en applåd när han kom tillbaka till den samma.

I Milano hade vi två timmar strosande. Vi såg domen, lite andra kulturella ställen, till exempel nåt slags castillo samt att vi åt. Jag, Kalle, Tobbe och Maggan fick i oss riktigt sköna pizzor och hade gott om tid tillbaka till den väntande bussen, så god tid att Tobbe och Maggan köpte Blues Brothers-glasögon på vägen tillbaka. En som inte hade lika god tid tillbaka var Conny som lyckades gå bort sig i Milano och på grund av det höll hela bussen väntandes. Han fick också en applåd när han kom tillbaka...



San Siro är en väldigt mäktig arena. Just den här kvällen var det inte på något sätt fullt på läktaren men stämningen var grym ändå. Flera i laget köpte Milanprodukter i rött och svart medan assCoach köpte en Laziohalsduk.

Vädret var fortfarande underbart när vi kom till San Siro och solen sken. Men då matchen var en kvällsmatch hann solen gå ner till avspark och de illegala bengalerna på ståplats blev än mer spektakulära. Matchen slutade till sist 1-1.

Så, det var en resumé om vad som hände under våra dagar i Italien. På måndagen åkte vi endast hem så där hann det inte hända så mycket dråpligt, vad jag vet i alla fall!

Jag har säkert glömt en massa! Ni som var med får väldigt gärna kommentera och fräscha upp minnet på mig så än mer galna citat, upptåg och händelser kommer ut ur skuggan och istället ut på nätet där alla kan läsa! :D

/Under och in

1 kommentar:

  1. Du glömde ju nämna att conny lyckades slarva bort sin biljett och blev 40 euro fattigare =)

    SvaraRadera