onsdag 2 februari 2011

Plaskträning!

Oj va blött det var! Det var längesen vi hade träning i så här tråkigt väder, regnmässigt. Ösregn som varat större delen av dagen gjorde att planen var otroligt blöt! Problemet var bara att det fanns några ställen där det fortfarande var halt också, klurigt!

Bollen stannade både här och där, mottagningarna och pasningarna blev därefter, men jag tycker ändå att vi 20 som var där ska ha cred, vi gjorde verkligen det bästa av situationen.
---
Träningen började med SuM (spel utan mål) på halvplan. Det tog ett tag innan alla var medvetna om att man måste ta i lite i passningen om den ska komma fram genom områden stora som sjöar. Ju längre vi spelade, desto bättre blev det.

Därefter var det passnings- och lite fartövningar. Jag har verkligen usel bollbehandling just nu! Hoppas den blir bättre redan nästa bollpass, det börjar bli dags nu...

Spelet i slutet blev lite lidande av att endast Falken var nere av målvakterna vilket gjorde att ett lag fick ha två små mål. Falken gjorde för övrigt några riktigt svettiga räddningar!
---
Tydligen hade Essmans mamma packat ner regnbyxor i fotbollsbagen, omtänksamt!
---
Conny hade det lite jobbigt i vissa pölar då vattnet ibland gick till höfterna på honom. Enligt Bauman hade han i alla fall cyklop med sig, smart!
---
Maggan, det var Crille som snodde din kexchoklad.
---
Rone är kvar i Egypten men kommer hem imorgon, skönt!
---
S-man från K-sjön och Maggan betalade sina böter!
---
Falken hade satt upp Partille IF on the road i omklädningsrummet, rörd!
---
Nu blir det brottning imorgon, ska bli kul att kunna vara med på de passen igen!

God natt! /Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar