fredag 12 november 2010

Gårdagens träning

Efter förkylning kommer träning som redan de riktigt gamla grekerna sa. Jag var ju borta i tisdags så självklart var det riktigt skönt att istället för att snora, snöra på sig skorna igen.

Ett litet peptalk från Coach före träningen gav resultat. De träningarna vi gjort hittills har inte hållit hög nivå, av flera anledningar. Gårdagens träning skulle lägga fokus på att hitta tillbaka till det spelet vi kan samt att få upp fokus och tempo i allt vi gjorde.

Jag tycker faktiskt gårdagens träning var mycket bättre än de andra. Det var inte alls lika mycket bolltransport vilket direkt fick upp tempot. Självklart kan allt bli bättre men detta var ett fall framåt.
---
På söndag är det alltså matcher igen. Förra helgen vae det i Lisebergshallen som är en skön hall att spela i. På söndag är det i Valhalla C... Det känns som en mellanstadieidrottshall med ribbstolar på ena långsidan och de klassiska låga träbänkarna på den andra. Den som vill ha sittplats vilket även betyder plats över huvud taget i hallen borde nog vara där i rätt god tid. Bara ett litet tips till våra hängivna fans.
---
Det verkar tyvärr som om Bebbens Hörna-inslaget från Trelleborgsmatchen, den där Dalla var med och snackade lokalfotboll, inte går att få tag på. Mycket märkligt och mycket tråkigt.
---
Nu blir det bränslecellsberäkningar!

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar