onsdag 10 november 2010

Notiser

Jag är på bättringsvägen och lär träna imorgon, skönt. Vore kul att veta lite hur träningen igår var! Några provspelare? Vad gjordes? Osv..
---
Juniorerna verkar vara klara för juniorallsvenskan nästa år. Hittar verkligen ingen info alls om vilka de mötte, hur matchen slutade etc...
---
Crawford cup avslutades i helgen och som segrare stod till sist Gothia Futsal Förening efter finalvinst med 6-1 mot ett av Torslandas två lag. Det ska tilläggas att varken vi, FC Charrua, GFC eller Ibra var med.
---
Som ni kanske förstår på tabellerna här till höger är vi med i två seriespelsliknande ligor i futsal. Dels är det Umbro futsal league som vi spelade i söndags och dels är det Göteborg futsal liga som sätter igång på söndag. Vi har ett lag som vi möter i båda ligorna och det är FC Charrua. Jag såg av dem i söndags och det är ett riktigt duktigt futsallag. Samtidigt är det ett nog ett roligt lag att möta för de vill spela offensivt och inte bara vänta ut motståndarens misstag. Kan bli bra matcher mot dem!
---
Första laget vi möter på söndag är FC Linné som verkar vara helt nystartade och det kan faktiskt va så att vi är deras första motståndare nånsin. De verkar ha en hel del killar som spelat en bit upp så även det kan nog bli en bra fight. En av deras målvakter heter förresten Staffan Sundvall. Han är 29 år och verkar ha Partille IF som moderklubb, nån som vet vem han är?

Adjö. Jonatan

6 kommentarer:

  1. Japp staffan var målvakt hos 81:orna innan han gick till Azalea har jag för mig. Han är son till viveca lärn den svenska författarinnan.

    SvaraRadera
  2. Aha, OK tyckte jag kände igen namnet, tack Rickard! :)

    SvaraRadera
  3. Pappa hans missar sällan en Partille match...

    SvaraRadera
  4. asså är legendaren Olle Sundvall Partille-supporter?! Stort. Han missar ytterst sällan en match med blåvitt heller..

    Förövrigt består FC Linné av killar som lirar i Sandarna, Utsikten, Hovås/Billdal och GFF. Alla är fortfarande aktiva och flera av dem är skolade i Azalea som ofta varit duktiga på Futsal.

    Bara lite kuriosa. Inte alls nördigt att man delger sig av denna info.

    SvaraRadera
  5. Haha, ingen kuriosa är nördig. :) Såg att de flesta spelar ute också samt att ett par spelat i GFC så de blir nog riktigt roligt att möta dem.

    SvaraRadera
  6. Staffan var tillsammans med mig dagbarn hemma hos Bauman sent 80-tal tidigt 90-tal om du nu vill ha lite annan onödig kuriosa, som du troligtvis förstår har jag ganska mycket mer av den vara men det räcker nog såhär :)

    /Gatten

    SvaraRadera