måndag 15 november 2010

Söndagen samt förslag på serieindelning inför nästa säsong

Jag hinner inte skriva många rader idag. Skulle egentligen skriva lite igår men tröttnade då filmklippen som FALKEN filmade från matcherna inte ville fungera.

Har inte så mycket att säga om matcherna. I första tar vi ledningen i första anfallet efter en härligt snygg tåpaj från Nilles högersko. 1-0 står sig halvleken ut. FC Linné hade ingen boll alls utan låg på försvar och väntade ut våra misstag. Ett tag in in matchen förändrar de dock matchbilden till deras fördel, vi gör pga detta än mer misstag vilket straffar sig då de får göra både 1-1 och precis innan slutsignalen 2-1.

Mellan matcherna

Andra matchen spelades endast 20 minuter efter den första, kändes inte direkt optimalt. Vi mötte ett Charrua som ville spela och spelade offensivt. Inget väntade på motståndarens misstag här inte. Detta gav en väldigt öppen match och båda lagen hade mycket chanser. Vi brände tyvärr för mycket och närmare än 2-3 kom vi inte. Till sist vann de med 6-2.