fredag 26 november 2010

Träningen då Nille gnydde...

Ännu en torsdag spenderad sent i Berghallas galet kalla och hala idrottshall. Jag tror vi var runt 18 personer varav två målvakter; Anders och Falken. Efter några varv uppvärmning och en snabb passningsövning var det spel resten av tiden som gällde.

Förutom den grova tunneln som Benjii åkte på, så minns man ju bäst Nilles tvåminutersdans med tillhörande gnyande efter att han fått bollen mellan styltorna han använder för att gå på. Alla i hela hallen låg på golvet och skrattade magen ur sig (eller LOLROFL som det heter för de i laget födda på 90-talet), till och med Coach drog på smilbanden även om han nog aldrig skulle erkänna det. Nille kom in i matchen (ha ha ha) efter ett tag i alla fall. :)

Har jag sagt att Benjii åkte på en grov tunnel än förresten?

Det gulvästade laget var obesegrade fram till sista matchen och spelade stundtals riktigt fin fotboll. Då klev Crille in i handlingen ordentligt och avgjorde för de orangevästade. Det betydde för det första att han vann måltävlingen mot Tobbe med 3-1 och för det andra att han får vara med på matcherna på lördag. Okej, inte säker på att det var hans sista mål, vilket han gjorde från kort avstånd praktiskt taget utan målvakt, som gör att han får vara med på matcherna...

Träningens tunnel: Åkte Benjii på

Nu blir det chill ikväll för att tagga järnet inför morgondagens matcher mot Lärje/Angered och Kap Verde och sen är det avslutning för seniorerna på kvällen. Det blir nog en lång och lyckad dag imorgon!

Halka lugnt! /Jonatan Borg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar