måndag 12 juli 2010

Jaha, och nu då?

Och där kom den. Tomhetskänslan som alltid kommer över en efter ett VM eller EM i fotboll. Med knappt två veckor kvar till nystarten av fotbollen blir det en virrig och oviss tid fram till de första stapplande stegen på vackra Lexby IP.

Igår spelades det en final tydligen. Då jag såg finalen på en båt utanför Hamburgsund med en kall i handen och praktiskt taget makrillspöt i andra så har jag inte haft chansen att skriva om den och då Coach, Bank, Laul och vissa andra som vanligt satt vid datorn igår kväll och inte utnyttjade det fina vädret så känns det meningslöst att nu, 22 timmar senare, skriva om det som någon redan skrivit om någon annanstans på world wide web. :)
---
Rätt finallag vann.
---
Robben åkte på en fin tunnel, minns nästan den situationen bäst från matchen. :) Tyvärr minns jag även överfallet på Xabi Alonso som utanför en fotbollsplan skulle renderat i fyra års fängelse och fotboja i 10 år. Typ. Tycker förövrigt att det vore cool om han tatuerade in avtrycket som dobbarna gjorde på honom i bröstet, vilket gött minne att ha kvar!
---
Vad ska man skriva om nu då?! VM är över och fotbollen har paus. Man kanske skulle ta semester som alla andra... Njaä, lite mer VM ska jag nog kunna skriva om i alla fall. Kom gärna med förslag också.

Adios! /Jonatan Borg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar