torsdag 14 oktober 2010

Då var sista träningen för säsongen utförd!

Det var en riktigt nice träning idag! Mycket folk på plats, fattades gjordes i och för sig till exempel Erik och Anders vilket gjorde att Persson var enda målvakten på plats.

Säsongens sista gris blev kort men rolig och jag minns framför allt Connys val som var, sådär... Alltid lika roligt när personen som valt djur frågar sig själv hur man gör en sån då när det är dags att för straffet. :)

Efter de klassiska halvvarven som uppvärmning var det dags för kvadde och för första gången på länge blev det en riktig gammelkvadde! Undertecknad, Bauman, Gatten, Persson och undantaget som bekräftade regeln; Crille, gav gammelkvadden den högsta genomsnittsåldern på antagligen hela säsongen! Jag var den enda som åkte på en tunnel förövrigt...

Spel 11 mot 10 med fokus på rörelse och få tillslag stod sedan på programmet. Det kändes som om det var bra fart på spelet, i alla fall för de västlösa som spelade riktigt bra i flera sekvenser.

Coach verkar tycka om Pintos nya skott-inläggs-inläggsövning för den blev det idag igen. Den som fick jobba hårdast var utan tvekan Persson i målet, skott hela tiden överallt!

Sen blev det snabbt mörkt och efter ett kort möte i klubbstugan om matchen på lördag åkte alla hem och åt äggmacka och taggade inför lördag, eller hur?!
---
Måste ju nämna Baumans satelliter också. Två skott på typ fem sekunder resulterade i två bollar på grusplanen medan jag och Tobbe sjöng tänk den som fick Baumans lägen! :)
---
Rickard var tråkig idag och ville inte vara med på årets sista gris. Han ville nog inte spräcka sina jeans. :)
---
Nån som vill köpa en julkalender?! Köp gärna av mig i så fall...
---
Kul att ni lägger er röst på frågan här ovan, tackar!
---
Lördag ska bli så otroligt roligt!

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar