tisdag 26 oktober 2010

Utanför murarna: kval till division 5, match 2

Ännu en kväll med fart på Heden...

Då har jag för andra kvalomgången i rad varit nere på Heden och kollat på de fyra lagen som vill spela i femman nästa år. Det var svårt att ha full koll på båda matcherna så det bli inget mycket skrivande den här gången heller.

Alltid trevligt att stå och kolla på fotboll med gött folk. Idag var, förutom jag, Conny, Mossberg och Maggan nere och kollade från PIF. Jag träffade ännu en gång Nicklas från Bergum, såg folk från både Tuve, Landvetter och Jonsered på plats. Det var förövrigt bättre och roligare matcher än IFK - Trelleborg var igår...
Målfarlige Nicklas från Bergum. :)
---
Bokedalen - Älvängen (1-2)
Älvängen var det bättre laget större delen av matchen men Bokedalen hade en del riktigt bra chanser andra delen av andra halvlek då det stod 1-1 så den här matchen kunde verkligen sluta hur som helst. Älvängen har nu två raka segrar och är nästan klara för femman nästa år.
Landade lite snett.
Inåtskruvad hörna på väg.
Bokedalen var farligast på fasta situationer, här assisten till 1-1.
Den annars riktigt duktige Älvängenmålvakten har fått kapitulera.
Del 1 av monsterräddningssekvensen.
Del 2 av monsterräddningssekvensen av Älvängens målvakt.
Älvängen firar 2-1.
En av Älvängens bästa spelare de två matcherna jag sett.
Dobbarna först.
Tack för god match.

---
Lindholmen - Fiskebäck (1-0)
Det gick knappt att räkna antalet chanser i den här matchen! Lindholmen startade riktigt bra och gjorde 1-0 välförtjänt. Sen kom Fiskebäck igång och matchen jämnades ut. Andra halvlek var en kavalkad av chanser åt båda håll men på nåt sätt, tex genom två bra målvakter, höll sig 1-0 tiden ut och Lindholmen tog sin första seger i kvalet. Fiskebäck är inte körda än trots noll inspelade poäng men visst är läget sämre än vad det kunde vara. Vinst mot Bokedalen med några poäng och vinst för Älvängen i den andra matchen är det som krävs.