torsdag 28 oktober 2010

Tyskland

Om några timmar drar jag ner till Tyskland och framför allt Berlin och Wolfsburg. Vi är ett gäng kompisar som har som tradition att åka iväg en långhelg per år och kolla på fotboll på olika ställen i Europa och nu är det alltså Tysklands tur att få sig en visit. Wolfsburg - Stuttgart blir helgens match, ska bli kul!

Detta medför att uppdateringen här på bloggen blir något lidande några dagar... Detta medför även att det inte blir några bilder från helgens avgörande i division 5-kvalet, lite synd tycker jag själv i alla fall.
---
På tisdag drar vi igång med tränandet igen. Träningen börjar klockan 21.00, har inte folk födda på 90-talet (halva vårat lag) gått och lagt sig då?!
---
Vad gör PIF inomhus den här säsongen undrar säkert en del, blir det till att vinna Futsallsvenskan? Tja, vi får väl se. Första matchen är iaf i Lisebergshallen den 7 november mot Borås AIK. Sen är vi ju både titelförsvarare och silvermedaljörer i Best in town, den är ju alltid rolig att vinna...
---
Det snackas i korridorerna om en avslutningsfest. Jag har försökt att luska fram nåt datum men det verkar tysligen svårt, hoppas bena ut det här snart. Jag kan praktiskt taget alla datum framöver förutom 19 och 20 november... Frågan är ju om nån av Inside-galans kategorier prisas, tror nog ändå inte det tyvärr...
---
Juniorerna spelade kvalkvartsfinal till juniorallsvenskan igår mot Ytterby, och efter att ha letat mig tokig på Partilles hemsida hittade jag till sist i Ytterbys gästbok att Partille vann med 2-1 efter förlängning? Grattis säger Inside-bloggen i så fall!
---
Coach har startat med spelarprofiler på sin blogg, mycket bra gjort! Och riktigt läsvärt! Enda problemet är väl att om han håller dagens takt blir han klar nån gång i juli 2012... ;)
---
Zäta har skrivit riktigt fint om Coach på sin blogg, läs gärna det.
---
outside-bloggen händer inte alls mycket just nu?
---
Träffade ju förresten Mossberg vid kvalmatcherna i tisdags. Han försökte övertala oss som var där att han visst kunde stava till räka...

Ha en trevlig helg! /#30

1 kommentar:

  1. Det är ju 90-talisterna som vill träna lite senare, då missar de ju inte Bollibompa.

    /Gatten

    SvaraRadera