måndag 18 oktober 2010

Ord från andra läger.

Jag är verkligen inte nöjd med hur bloggen ser ut nu efter att jag bytte bakgrundsbild men jag lovar att snygga till och förbättra bloggen efter tentan, som jag har på onsdag!

På minst tre egna bloggar står det ju både det ena och det andra om matchen och känslorna efter uppflyttandet just nu. Även på andra ställen på stora vida webben kan man läsa om vår uppgång. Här är några ställen, säg gärna till om ni hittat fler!

Hos motståndarna
Vallens IF har skrivit en kort matchrapport på sin sida HÄR.

Hos nya motståndarna?
Leifs matchblogg på Sävedalen IFs hemsida är alltid läsvärd men den här gången mer än nånsin. Han var nämligen och kollade på vår match och har skrivit några rader och tagit ett par sköna bilder. HÄR är länken till Sävedalens hemsida, längst upp hittar ni sedan en länk till matchbloggen.

Hos pressen
Partille Tidning var så klart på plats och då de numera kör hemsida (det tycker vi som inte bor i Partille längre om!) finns texten redan för beskådning HÄR
---
Förövrigt kan den som är sugen på mer kvaldramatik följa Bokedalen i sin jakt på linjedomare. De möter Lindholmen (22/10), Älvängen (26/10) samt avslutar mot FC Fiskebäck (30/10). Där spelar ju förövrigt Partillebekantingen Johannes Karlsson, kan ju vara en kul match att se. Själv kommer jag att välja att se Wolfsburg-Stuttgart på plats just den dagen men tänkte försöka att se nån av de andra matcherna. Eftersom vi gick upp får de fyra lagen två istället för en plats att slåss om.

Tillbaka till pluggandet! /Jonatan

2 kommentarer:

  1. Självfallet skall ni gratuleras!

    Stort att lira i trean!


    Grattis önskar Dalla och FCF-bloggen

    SvaraRadera
  2. Tack ska du ha!

    Ni får se till att ta steget upp också, alltid lika roligt! :)

    SvaraRadera