tisdag 12 oktober 2010

Hur gick det med min kaxighet?

Det var tungt att vara borta när laget spelade match i lördags men en pinne är alltid en kvist och nu har vi allt i egna händer på lördag. Kom och titta! Tänkte gå igenom exakta läget här framöver.

För en månad sen var jag lite kaxig och försökte förutspå hur serien skulle sluta, då hade lagen två eller tre matcher kvar att spela. Det gick sådär skulle man säga, godkänt skulle jag nog ge mig själv i betyg i alla fall.

Jag trodde att serien skulle sluta så här:
1. Lärje/Angered: 57 p
-------------------
2. Partille IF: 47 p
-------------------
3. Lunden ÖBK: 43 p
4. Semberija: 38 p
5. Kongahälla: 34 p
6. Kozara: 32 p
7. Guldheden: 30 p
8. Floda: 24 p
9. Landvetter: 24 p
10. Rannebergen: 24 p
-------------------
11. Mölnlycke: 21 p
12. Tuve: 1 p

Det slutade så här:
1. Lärje/Angered 57 p
-------------------------
2. Partille IF 47 p
-------------------------
3. Lunden ÖBK 45 p
4. IK Kongahälla 36 p
5. SKIF Semberija 34 p
6. FK Kozara 31 p
7. Guldhedens IK 30 p
8. Floda BoIF 27 p
9. Landvetter IS 24 p
10. Rannebergens IF 24 p
-------------------------
11. Mölnlycke IF 21 p
12. Tuve IF 1 p
Något rätt?
Jadå. Rätt slutplacering och poängantal på sju av lagen: Lärje, PIF, Guldheden, Landvetter, Rannebergen, Mölnlycke och Tuve. Rätt slutplacering även på Lunden, Kozara och Floda. Fel med andra ord på Kongahälla och Semberija som bytte plats i sista omgången.
---
Ikväll är det träning, ska bli underbart att göra första passet på en vecka. Träning även på torsdag och sen kan jag lova att det är ett taggat Partille IF som äntrar Lexbys fina gräsmatta på lördag inför årets sista, och viktigaste, match.
---
Vädret i veckan får ju gärna vara fint och framför allt utan regn inblandat, då håller Lexby än bättre. Det är ju rätt sent in på hösten att spela på naturgräs, inte många planer som klarar av det men Lexby gör det i år. Det verkar som om det finns risk för regn imorgon men sedan verkar det vara mestadles solinblandat väder resten av veckan. Lördag verkar bli en riktigt fin dag om än kallt, tur då att spelet lär värma! :)

/Jonatan Borg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar