onsdag 13 oktober 2010

Tisdagens träning

Igår var det träning på Lexby. Det är mycket som håller på att avslutas just nu känns det som, säsongen till exempel. Gårdagens träning var den nästsista för säsongen, matchen på lördag är säsongens sista hur det än går. Två saker märkes väldigt tydligt igår. För det första, det blir mörkt fort just nu och för det andra, och något mer relevanta, alla är härligt taggade inför lördag!

Träningen i sig tycker jag var riktigt bra och alla hade det fokuset på övningarna som krävs så här i slutet av säsongen. De tre halvvarven som uppvärming gick galant, ingen som föll ur där, liksaså passningstriangeln flöt på utan dåligt humör eller onödiga skador.

Därefter var det Pintos tur att hålla i en övning istället för en kostymlös Coach. Det blev en rätt så avancerad skott-inlägg-inläggsövning som var både rolig och bra. Mycket mål blev det också, alltid bra. Både Anders och Persson gjorde några svettiga räddningar, även det bra.

Det avslutande spelet spelades på en bred och kort plan. personligen minns jag bäst ett magiskt skott i bortre krysset samt ett uselt bicycletaförsök, allt inom loppet av tio sekunder.
---
På skott-inlägg-inläggsövningen hade jag och Conny en mysig stund ute på högerflanken där jag av alla människor fick lära honom hur man gör ett bra inlägg. Alltid bra med groupies. :)
---
Tobbe drog dåliga katt-äter-sak-skämt. Hurra. Bäst skämt på tränngen hade utan tvek rickard. Hurra!
---
Det verkade som om det fattades en hel del byxor i rätt storlek för några av de mer kortvuxna i laget. Både Bauman och Maggan såg i alla fall ut som Alladin samt nån riktigt fet gangsta rappare. Conny hade hittat ett par byxor i barnstorlek 146 så hans byxor hängde bara något och han tog istället tillfället i akt och skrattade rått åt Bauman.
---
Outside PIF - betraktelser från en skolgård nära dig? ;)
---
Coach har skrivit några bra rader om gårdagens Hollandmatch men det är en mening som jag verkligen inte håller med om! Det var roligt att höra Pontus Kåmark kommentera Safaris misslyckade inkast... Helt fel! Det är ALDRIG roligt att höra Pontus Kåmark kommentera fotboll!!!
---
Glöm inte att svara på frågan här ovan!
---
Åter till pluggandet...

/Jonatan borg

2 kommentarer:

  1. Jag hade shorts på mig! :D

    SvaraRadera
  2. Jaså, var det shorts?! De såg nämligen ut som byxor på dig! ;)

    SvaraRadera