söndag 11 april 2010

På gott humör med en baguette under armen

Det är faktiskt sant, det är bästa sättet att bära dem!

Är fortfarande i Frankrike och kör lite bergsträning för att förlänga den korta försäsongsträningen lite.

Blev mäkta lycklig igår när messen trillade in angående 3-1 vinsten mot Mölnlycke. Riktigt skönt att dänga dängagänget även om man inte var med!!! :) Underbart med vinst i första matchen och något att bygga på, redan nästa match kan nog bli något svårare...

Har förresten fått skit för att jag inte håller samma uppdateringsrate som Kim! Här är man på hemlig ort medan Kimen har chans att inte göra nåt annat än att klippa inlägg från andra bloggar och få cred för det... På tal om det, FCF-bloggen har alltså oss som slutlig sjua i serien, trodde han hade koll? Jaja, blir väl bara till att bevisa för honom att han har fel. Förresten, utan min eller FCF-bloggen skulle ju Kim fortfarande ha en rate på ett inlägg i månaden, konkurrens är tydligen bästa medicinen för att få igång människor, även en sossebjörn i fablernas värld. :)

Min gästtyckare 118100 hade ju som sagt Landvetter som segrare i serien. Undrar om man kan få pengarna tillbaka om man skickar en länk till tabellen som visar att de faktiskt ligger sist just nu. :)

Är hemma på svensk mark om ett halvt dygn. Efter det har jag ju bara tekniska studier och träningar i vägen för att kunna sitta hemma hela dagarna och blogga. Med andra ord, räkna med många blogginlägg i veckan!

Ses!

1 kommentar:

  1. Haha...Konkurrens är viktigt, det är viktigt att vara bäst. Dessutom var nån som sa att om man inte kan tävla i kvalitet så får man tävla i kvantitet och en massa andra floskler...

    skämt åsido du saknades inte igår... ;)

    SvaraRadera