onsdag 14 april 2010

Vas ska man göra med onsdagen då?

Ja, ingen fotbollsträning har vi. Detta är ju, och har ofta varit, dagen mellan träningar. Vi har väldigt länge haft träning tisdag och torsdag nämligen, sällan onsdag.

Det får helt enkelt bli ett lugnt joggingpass. Har inte riktigt bestämt om den ska gå förbi Guldhedens hemmamatch mot Mölnlycke eller den allt som oftast febrila aktivitet med boll som är på Heden. Tog en promenad ner till Heden i måndags och såg ett par korplagsmatcher på sjumanna och stortrivdes av att se riktig gräsrotsfotboll. Matcherna var 2x20 och bytena täta men tävlingsinstinkten fanns i nästan alla ögon på den numera hyfsat gröna Heden.

---

På tal om gräsrotsfotboll; såg att ett lag dragit sig ur C-lagets serie. Det måste ju kännas gött för dem att veta att de inte kan komma sist längre! ;)

---

Nya Offside damp ner i brevlådan idag med många sköna artiklar, som vanligt. Det får bli kvällens läsning.

/Jonatan

2 kommentarer:

  1. Verkar som ödmjukheten blev kvar i baguetten... Efter söndagens utklassning av "A-laget" bör man kanske ligga lite lågt.
    C-laget är PIF´s bästa lag.

    SvaraRadera
  2. Hehe, kom tillbaka när ni mött the real A-laget... :) Gulligt att kalla sig anonym förresten, vågat och modigt, med andra ord måste du vara C-lagsspelare. :D

    SvaraRadera