onsdag 28 april 2010

Span Guldheden - Kongahälla plus smått och gott

Tog en rätt ordentlig promenad nu på kvällen för att få lite fason på foten. Den känns bättre nu men fortfarande för kass för att göra nåt mer drastiskt än att gå på den. Pratade med en polare som praktiskt taget är läkare (eller han läser i alla fall till sjuksköterska och kommit en bit in i studierna...) och han var också inne på att det är en liten blödning som ligger och trycker galet. Rörelse och värme hjälper verkligen så det får stå på schemat ett par dagar.
---
Kom i halvlek till Guldheden - Kongahälla och då stod det 1-0 till hemmalaget. Kim, Richard och Dennis var på plats och enligt coach var Guldheden bättre i första. Kongahälla reducerade med en sträckt vrist tagen från skolboken en bit in i andra och 1-1 stod sig tiden ut. Det jag såg var två lag som försökte spela långt hela tiden, inget skönspel precis men det verkar vara så de försöker spela. Jag är mest nöjd med att mitt tips, 1-2 med varning för oavgjort inte var långt från verkligheten.
---
Öjersjö ledde div 6a i ungefär ett dygn. Ikväll vann Bokedalen med 4-0 och återtog serieledningen. Starkt att komma från div 7 och hålla nollan i tre av de fyra första matcherna i sexan! Den nyss nämnda "läkaren" gjorde inget mål den här gången heller...
/Jonatan

2 kommentarer:

  1. Jonathan för fan!! Dom kvittera till 1-1 inte reducera

    SvaraRadera
  2. Haha, det har du rätt i Rickard! :)

    SvaraRadera