fredag 16 april 2010

Status Lexby Gräs samt gårdagens träning

Jag och Conny åkte ner lite tidigare till gårdagens träning och hann då dels kolla lite på C-lagets träning (skriver snart om den också) samt ta en titt på hur Lexby gräs, vår härliga hemmaplan, mår. Man kan väl säga att den mår på bättringsvägen... Som ni ser på bilderna här nedan saknar den lite färg men annars kändes underlaget helt OK. Hemmapremiären idag sker ju borta på Jonsereds plast.



Träningen igår var välbesökt. Räknade inte exakt men drygt 20 spelare är ju inte så dumt. Eftersom det var dagen innan match var träningen lugn med lite chill uppvärming, kvadde och avslutsövningar med inlägg. En liten rolig grej, som inte Coach tyckte var alls roligt, var att ena bollnätet glömdes i en av bilarna borta på parkeringen så ett Öjersjöbarn fick springa och hämta dem. Nästan ännu roligare var det att även västarna hade glömts, fast i en annan bil! Jag har aldrig varit med om detta innan och att det händer två olika personer på samma träning är faktiskt roligt. Nu behövdes inte västarna eller var straffet för glömskan att det inte blev nåt matchspel? Det vet bara Coach...
På inläggsövningen måste man ta upp Cavarettas tre fullträffar. Från borte delen av straffområdet drog han till tre gånger i rad direkt på Crilles inlägg; den första gick in lågt i bortre, den andra gick in i semafourhöjd i bortre och den tredje tjongade han upp i krysset i bortre. Mycket snyggt och småkaxigt.
---
Idag är det match mot Kongahälla och det känns som om det mesta redan är sagt eller skrivet om den så jag nöjer mig med en uppmaning till alla att komma och stötta oss i "hemmapremiären" på Jonsereds konstgräs.
---
Lunden vann stort mot Tuve medan mitt "säkra" tips Kozara förlorade hemma mot Floda. Vart har man Kozara?
---
Slängde förövrigt in en räknare på bloggen igår för skoj skull, kul att veta om några läser.
/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar