måndag 16 augusti 2010

Inför Partille IF - Floda

Seriematcherna står som spön i backen (rätt konstigt uttryck egentligen...) just nu men det är väl inte så konstigt då vi ska hinna med fem matcher i augusti. I morgon ska vi ta oss an Floda som fick en smakstart på hösten. Floda som knappt gör mål på hemmaplan vann med 5-0 mot Landvetter. Ett rött kort för en Landvetterspelare vid ställningen 0-0 lär ju haft betydelse men 5-0 är ändå 5-0.

Antal möten
En titt i Cantonas statistik visar att vi mött Floda 5 gånger. Detta har gett oss 12 poäng, alltså ett rätt skönt snitt som lyder 2.40 poäng per match.

Förra mötet
Till vårens bortamöte med Floda kom vi med en svindande förlust mot Lunden. Coach ville antagligen inte att en ond förlusttrend skulle startas utan gav oss instruktionerna att hålla nollan och vinna til varje pris. Matchen slutade 1-0 efter att vi kontrollerat händelserna så planen gick ju hem.

Hemmamöten
Två tidigare hemmamöten har inbringat sex poäng efter 1-0 och 3-0.

Så spelar Floda
Inte lika lätt att förklara Flodas spelsätt jämfört med Lundens. Men Floda vill hellre spela boll på backen så mycket det går men det blir nog en hel del varierat. Mer svårläst helt enkelt. Men det är väl det mesta jämfört med Lunden... Senast mot Landvetter hade Floda en uppställning som liknade 4-2-3-1.

Domaren
Matchens huvuddomare heter Bengt Eriksson och han verkar ha dömt de här seriematcherna med oss inblandade:
2006-06-21 Lunden AIS - PIF (0-1)
2007-04-22 PIF - Croatia (2-1)
2009-05-31 PIF - Tuve (3-1)

Verkar vara en riktigt bra domare! :)

Skillnader i PIF sedan förra matchen
Crille är hemma i Blekinge så han saknas i truppen. Sen vet man ju aldrig med Tobbe, inte ens han själv vet ju om han kan! Jag har tagit ledigt från jobbet för att vara med, taggad var ordet.

Hoppas att ni kommer och kollar och hejar fram oss!

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar