torsdag 12 augusti 2010

Partille IF A-lag i ljud och bild

Förutom på vårat egna något ouppdaterade bild- och filmgalleri kan man snubbla över media där någon i rödvit matchdräkt fladdrar förbi. Efter att ha kollat runt lite på nätet har jag hittat lite olika klipp, de lär finnas fler!

HÄR finns en del gamla sköna bilder från 2002 plus än mer viktigare för i alla fall Gatten, bilder från Allstar-matchen i division 6.

När vi mötte Bosona i semifinalen i Tomtecupen i vintras filmade de hela matchen från läktaren och la upp Youtube. Klipp [1], [2],[3], och [4]. Kanske inte så roligt att se med tanke på att vi inte vann men ändå rätt kul att se matchen så här efteråt. Är det bara jag som tycker att vi hade mest chanser och framför allt absolut mest boll... Man kan ju förresten även se vem det är som är sämst på att komma och byta i laget, KALLE! ;)

Mölnlycke har lagt upp en hel del bilder från mötet med oss i årets första seriematch. Bilderna hittar ni inte riktigt HÄR utan ni måste först välja lag: Herrar, därefter fotoalbum och där hittar ni MIF - Partille IF. Bra kvalité på grejorna är det också.

För länge, länge sen, när PIF och Björndammen spelade i samma serie gjorde nån Björndammenanhängare/ledare ett youtubeklipp om ett av derbyna. Det är fokus på Björndammen så klart men ändå rätt så trevligt gjort. Det är en blanding av bilder och film HÄR. Filmen för att locka publik till El Classico är nästan ännu bättre! HÄR är den. Vilka som vann? Vi så klart!

Individuella favoriter av Partillespelare
Den har varit uppe på bloggen förut men med den frillan och med den här hobbyn får man finna sig i att läggas upp igen. [Moss]

[Nille] visar sina skills framme vid vita tavlan!

Sedan finns ju alltid Facebook också. :)

2 kommentarer:

  1. Hahahahaha moss hahahahahahaha. Sen e inte Nilles frisyr så illa den heller hahahahahahahah

    SvaraRadera
  2. Nilles frilla borde nästan få ett eget inlägg! Den är heeeeet!

    SvaraRadera