torsdag 19 augusti 2010

Kvällens träning

Idag var det träning med en rätt liten skara fotbollsspelare. Positivt var att båda Anders och Persson var på plats och två målvakter brukar ju betyda mycket spel. Eftersom Persson ska stå på lördag fick han jobba på bra idag, viktigt.

Roligast på hela träningen var nog ändå dagens gris. Det var samtidigt den absolut sämsta på länge. Ofta var det serv-pass-miss som gällde. Den som behärskade detta sämst var, förutom våra två målvakter, Conny. Conny fick göra en hel del djur (en GRYM ödla-på-vatten-imitation till exempel)och efter ett tag bestämde han sig för att gå outside the box och komma med ett helt nytt djurförslag! "Jag vet, vi kör ett riktigt svenskt djur! Vi kör myskoxe!!!"

Alla viker sig av skratt och så även jag. Visst är myskoxen helt utdöd i Sverige. MEN! Som den faktatörstande student man är var jag tvungen att kolla upp lite info om myskoxens vara eller inte vara. Detta är någonting som skär i hjärtat att skriva. Efter att ha kollat på den eminenta hemsidan www.myskoxe.se måste jag erkänna att Conny hade rätt. Eller i alla fall var närmast sanningen. För stunden finns det nämligen hela 7 stycken vilda myskoxar i Sverige, i Härjedalen, som gått över gränsen från Norge.

Gammelkvadden bestod den här gången av Bauman, undertecknad, Conny, Persson och Anders. Det känns som om uttrycket gamelkvadde håller på att dö ut eller i alla fall vattnas ur något...

Det märktes att det var en del trötta spelare på träningen. På lördag spelar vi vår fjärde match på två veckor. Även om vi utan tvekan är tränade för det kan urladdningen som det ändå blir av att spela match sitta i något efteråt. Men räkna med ett heltaggat PIF på lördag! Vinst är det som gäller!
---
Bauman hade gjort en Nille idag, fast utan misstag. ;)
---
Imorgon börjar fotbollsskolan! Jag är helt säker på att småkillarna och småtjejerna har en otroligt rolig helg framför sig!

Dags att dra till jobbet, adjö. /Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar