söndag 8 augusti 2010

Partille IF - Lärje/Angered ur ett statistiskt perspektiv

Jaha, så vaknar man upp till regn. Igen! Jag hade hoppades att alla inblandade i matchen, spelare, domare och publik, skulle få se en toppmatch i solsken. Av det blev det intet?

Som ännu ett inlägg inför matchen så kommer här en del statistik som antingen finns gömt nånstans på hemsidan eller som Svanberg tagit upp på Partille-bloggen.

Väder
Sedan 2002 har vi endast spelat 9 seriematcher i regn. Statistiskt sett är det väldigt ovisst hur det går för oss när det regnar då tre matcher slutat med vinst, tre med oavgjort och tre med förlust... Om vädret skulle bli något bättre och kallas skurar istället så har vi bättre statistik. Av 23 spelade matcher i skurar har vi 17 segrar, 3 oavgjorda och 3 fösluster. Så vi får hoppas på något bättre väder helt enkelt!

Motståndaren
Vi har endast mött Lärje en gång i seriesammanhang och det var ju i våras då det blev en orättvis seger för oss med 1-0. I sol...

Gästtyckaren
3-1 som gästtyckaren tror att det kommer att sluta är vårat femte vanligaste resultat i serien sedan 1998.

Domaren
Bartek Andersson tror jag faktiskt att vi bara haft en gång som huvuddomare i seriesammanhang. Det var 2008 hemma mot Rannebergen, då blev det vinst med 5-0.
---
Såg förresten att Kim stod som assisterande och Pinto som lagledare inför matchen, brukar det vara så?
---
KOM IGEN NU BOYS, KÄMPA!!!
---
20 röster i frågan om vilka som vinner matchen. Reslutatet är att Partile IF vinner, 12-8 i röstövertag.
---
Jag, liveuppdateringen på hemsidan och F5-knappen om ett par timmar, skulle så otroligt mycket hellre vilja vara med i matchen! Men tur att liveuppdateringen finns.

Med förhoppningar på en välspelad och publikfriande match, med PIF-seger. /Jonatan Borg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar