fredag 6 augusti 2010

Knappt två dagar kvar...

Kul att ni röstar om vilka som vinner på söndag! Hittills är det jämnt men ingen tror på oavgjort.
---
Lärje/Angered spelade mot Velebit i torsdags och även om det var en match i reservklasserien finns nog chans att lagen ställde rätt så bra lag på planen. Jag hittar ingen info om matchen mer än att jag vet att Velebit vann med 1-0 efter ett sent mål.

L/A träningsspelade mot ännu ett topplag i div 4B, Sandarna, i veckan och där blev det förlust med 5-3.

Vi har ju träningsspelat mot Sävedalen i en match som slutade med en snöplig förlust med 3-2. Startelvan på söndag kommer nog se något annorlunda ut jämfört med den matchen.
---
Vår match är den nästsista i omgång 14, årest mest utspridda omgång tidsmässigt sätt. Så här har det gått än så länge:

Mölnlycke IF - IK Kongahälla: 0 - 1 (ikväll)
Tuve IF - Floda BoIF: 1 - 2 (igår)
FK Kozara - SKIF Semberija: 2 - 2 (före uppehållet)
Landvetter IS - Lunden ÖBK: 0 - 4 (före uppehållet)

På måndag avslutas omgång 14 med matchen Guldhedens IK - Rannebergens IF som ju är en viktig match för båda lagen, vinst betyder andrum ner till strecket. För stunden. Tabellen har ni här till höger om ni nu inte kan den utantill. :)
---
Fortfarande ingen info om hur torsdagens träning var...
---
Med i truppen mot L/A återfinns Anders Lundqvist som saknats i truppen det senaste året. Kul att han är tillbaka! Även kul att fotbollen tagit över jämfört med den där fjantiga klubbsporten som han tydligen också håller på med. :)
---
Mats, det blir liveuppdatering på söndag va?! Det är otroligt roligt att vi har den funktionen på hemsidan, perfekt för oss med alldeles för oregelbundna arbetstider.

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar