torsdag 2 september 2010

Inför Kozara - PIF

Några timmar kvar nu till den otroligt viktiga och svåra matchen på Gamlestadsvallen. Kozara har vi aldrig haft lätt för så det gäller att tagga inför matchen nu!

Antal möten
Kozara är ett av de lagen vi mött flest gånger med A-laget i seriesammanhang. 13 möten har det blivit sedan 2001 och detta har resulterat i ett snitt på 1.69 poäng per match.

Bortplan
På Gamlestadsvallen har vi faktiskt riktigt bra statistik i serien. Vi har mötts 6 gånger där och det har gett oss 5 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster.

Senaste mötet
I våras vann Kozara hemma hos oss med 2-0 efter samma halvtidssiffror. Vi fick Tobbe utvisad efter efter två gula kort då det gått typ 27 minuter av matchen. Ena kortet var helt riktigt, det andra helt fel. Vi snackade i halvtid om att göra en snygg andra och det gjorde vi verkligen. Vi spelade vårt spel och förde matchen trots en man mindre. Men bollen ville inte in, precis så var det ju i en hel del matcher på våren. Nu har ju målskyttet släppt lite så om vi spelar hela matchen som vi gjorde i andra halvlek i våras kan detta bli riktigt roligt.

Formkurvan de fem senaste matcherna
Vår rad visar på V-V-V-O-F där senaste matchen är först i raden. Kozaras rad är V-V-O-V-O så det är två formstarka lag som möts!

Avstängningar?
Vi har ingen avstängd inför matchen utan hela truppen är tillgänglig. Vet inte hur Kozara har det men de fick i alla fall 5 varningar i förra matchen så chansen finns ju att nån av de är avstängda kanske.

Vad säger oddsen?
NordicBet håller Kozara som favoriter i matchen men vi är inte långt efter. Ettan ger 2.10 i odds, tvåan 2.40 medan pengarna fyrdubblas vid oavgjort.

Domaren
Jag vet faktiskt inte om vi har haft Robert Andersson som huvuddomare innan! Hittar inget när jag söker på det på Google i alla fall. Det verkar däremot finnas en hel del Robert Andersson i vårt avlånga land då tilläggsorden efter Robert Andersson på Google är allt från poker, jokkmokk, the pinks, bedragare och dömd. Inte kan väl allt det vara vår HD? :)

Vädret
Enligt yr.no så ska vädret över Gamlestaden vara Klarvær. Lett bris, 4 m/s fra nord. 0 mm nedbør vilket på svenska betyder grymt bra fotbollsväder med mycket publik och bortaseger? :)

Adios. Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar