fredag 17 september 2010

Inför Landvetter - PIF

Lunden visar väldigt tydligt för oss att om vi vill knipa andraplatsen så gäller det att vinna de två återstående. De vann nämligen igår borta mot Semberija med 4-0 vilket gör att de med en match mer spelad är en poäng framför oss just nu.

Antal möten
I morgon spelar vi mot Landvetter, ett Landvetter som det känns som om man mött minst ett par gånger per år i sitt fotbollsliv bestånde av knatte-, junior-, B-lags-, U-lags och A-lagsfotboll. Med representationslaget har vi mött dem 9 gånger vilket bara resulterat i 11 poäng, det ska vi allt förbättra i morgon.

Vårmötet
I våras på Lexby vann vi med 3-1 efter en rätt så kass match från vår sida. Vi tar ledningen med 1-0 tidigt och det står sig fram till den 66:e minuten då Bauman gör sitt andra mål för dagen. Landvetter reducerar rätt så direkt efteråt och det blir några minuter ovisshet innan Tobbe skyfflar in 3-1 på pass av Bauman.

Formen
Vår form säger V-V-V-V-V med en målskillnad på 25-6.
Landvetter har raden F-V-F-F-V och målskillnanden 9-15.

Avstängningar
Vi har ingen avstängd. Vi har även noll varningar i två matcher i rad, kanske lite intressant. Landvetter är svåra att ha koll på då deras hemsida kanske inte är den största källan av statistik. De har inte ens en gästbok längre, den måste blivit bortplockad under säsongens gång. Avstängd blir man i alla fall efter tre gula kort och efter att ha kollat just tre matcher bakåt på gbgfotboll.se så har faktiskt Landvetterspelaren Sabahudin Sulejmanovic fått varning i alla tre vilket då betyder att han är avstängd mot oss. Den sista varningen fick i 90:onde minuten i förra matchen... Om jag inte har helt fel så är han en av deras bästa spelare och den som stått för en hel del mål för dem. Om jag inte missat nåt, och det kan jag verkligen ha gjort, så är även Patrik Jacobsen avstängd, har jag inte räknat fel så fick han sin sjätte varning i förra matchen. Nu är detta självklart inget vi fokuserar på men det är alltid roligt med statistik.

Vad säger oddsen?
Absolut ingen aning då NordicBet verkar ha gått i ide för året.

Vädret?
Enligt yr.no bjuder morgondagen på klart till halvklart väder med lite vind. Däremot verkar det bara bli runt 10 grader! Så för er som kommer och hejar på oss i denna viktiga match, ta med vinterjackan och en mössa! :)

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar