torsdag 30 september 2010

Dagens träning

Då var sista träningspasset avklarat inför lördagens kvalmatch. Ska man vara helt ärlig så var träningen kanske inte hur bra som helst, men stämningen var väldigt god och det är viktigt så här sent på säsongen.
---
Roligast under grisen var utan tvekan då Rickard sträckte benet bakåt för att försöka klacka och byxorna sprack både mycket och högljutt!
---
Mossberg hemma i feber, Benjii körde inte hundra procent pga en lårkaka senast, Tobbe i NY och vissa av oss andra lite krassliga gör att det gäller att alla måste tagga inför lördag, allas fokus behövs verkligen. Läget kunde vara bättre men det ska inte spela nån roll, vi spelar vårt spel ändå!
---
Måste ju nämna Crilles sköna mot Sanny också. Sanny råkade stämpla Crille i tisdags på träningen och Crille fick ett par röda märken på fotleden. I morse messade Crille Sanny och skrev typ att han precis varit på Sahlgrenska och att det visats sig att han hade en spricka i foten, som även var stor som en boll. Hela hösten var över för Crilles del. Sanny blev, som det verkade både ledsen och livrädd på samma gång och ringde Crille fem gånger runt lunch, Crille svarade dock inte utan lät Sanny leva i ovisshet till träningen. Crille haltade ur bilen när Sanny kom och kunde hålla minen i ungefär 20 meter innan han sa som det var vilket gjorde Sanny goda hjärta ungefär 200 procent lättare. :)
---
Jag kände av att jag inte är hundra på grund av förkylning men inte mycket att göra, det löser sig inför lördag.
---
Två dagar kvar, snart börjar kvalet!

/Jonatan

1 kommentar:

  1. Jag klackade faktiskt bollen och slapp därför en bokstav i "grisen" =). sen till mitt försvar så var faktiskt byxorna lite söndriga innan, men det var inget bra beslut att försöka klacka bollen ändå när man fick det resultatet på byxorna =)

    SvaraRadera