söndag 12 september 2010

Inför PIF - Tuve

Det blir ingen klassisk genomgång idag, har en hel del jag måste göra i skolan inför imorgon. Men den korta genomgången går ut på att vi ska vinna idag för att inte tappa förarsätet framför Lunden. Och det vill vi ju inte.

Vill även passa på att säga GRATTIS till Lärje/Angered som genom vinsten igår mot Semberija helt och hållet säkrade förstaplatsen och spelar med andra ord i trean nästa år. En enda förlust hittills (mot oss) är riktigt bra jobbat. Och så fick de vara med i GP, det var ju kul!

På onsdag spelar Lärje/Angered mot Guldheden vilket är den match som regnade bort i våras och alltså varit uppskjuten tills nu. Efter det har alla lag spelat 20 matcher och då tänkte jag göra en liten formjämförelse och på så sätt få fram hur serien slutar. Inside-bloggen, alltid två omgångar före sina motståndare... :)

Enligt yr.no ska det inte regna över Lexby ikväll utan det ska bli Skyet. Svak vind, 2 m/s fra vest-sørvest. 0 – 0,1 mm nedbør. Det blir fint det, jag kan utlova några riktigt fina glidtacklingar för den som tycker om sånt också.

Tre omgångar kvar, två hemmamatcher. Det börjar dra ihop sig och det vore grymt att se just DIG vid sidan av planen ikväll! Väl mött!

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar