torsdag 10 juni 2010

Bedrövligt...

Idag fölorade vi borta mot Guldheden och man kan skriva hur mycket som helst om matchen känns det som. Jag vet inte hur mycket jag orkar skriva, alltid jobbigare att skriva vid förlust.

Matchen spelades i hällregn och planen blev sämre och sämre med tiden. Vi försökte rulla runt en hel del i backlinjen och vi vaskade även fram en hel del chanser men där sista skärpan saknades.

Det var lite som en kalldusch när Guldheden gör sitt 1-0mål. Inte mycket att säga om målet, rätt snyggt spelat där en innermitt följde med upp i straffområdet som gjorde att de fick ett övertag som de utnyttjade.

Nästa mål var värre att få emot sig, mycket värre. Guldheden fick en hörna från vänster och de ställde många spelare vid första hörnan men den inåtskruvade bollen går över den här klumpen och in mot mitten där Dennis går upp i en duell med en motspelare för att boxa ut bollen. På grund av det trängda läget och regnet blir det dock så att bollen boxas i huvudet på motspelaren och fortsätter till insidan ribban och ner till en förvånad annan Guldhedenspelare som bara har att sätta fram foten.

Nästa mål var ännu värre... En tillbakapassning till Dennis som tar emot bollen och skjuter upp en. Tyvärr kommer bollen inte längre än till armen/magen på en framrusande Guldhedenspelare och med dagens otur så studsade bollen självklart in... 3-0 stod det alltså i halvlek.

I omklädningsrummet var det självklart inga glada miner. Kim kom in och sa att vi skulle göra några ändringar inför andra. Chrille fick ta hand om högerkanten själv, ner på tre backar och in med Greven på topp.

Vi tog verkligen tag i matchen efter pausen. Men det är ändå Guldheden som gör första målet efter slarv av mig där jag passar en av deras spelare i fel läge.

Vi saknar verkligen inte chanser i början av andra. Minns framför allt när jag kom högst på en frispark och lobbnickade över deras målvakt men bollen går i underdelen av ribban och studsar rakt ner mot mållinjen där deras målvkat ligger och får bollen i famnen. Otur, det ordet hängde med oss hela matchen...

Vi gör två mål och det är Bauman som står för dem. Först på ett inlägg från mig där han skallar ihop med deras försvarare men får bollen snyggt i mål ändå. Andra målet är på ett långt inlägg från vänster där han styr in den snyggt. Då var det knappt tio minuter kvar av matchen tror jag och vi har verkligen allt spel just nu. De har även fått en utvisning efter två gula så ofta var det vi som anföll mot ett handbollsförsvar.

Tyvärr kom vi inte närmare och förlusten var ett faktum.

Inte mycket att säga om matchen. Vi gör ingen bra match men vi har fler chanser än dem men med den oturen vi har idag vinner man inga matcher. Helt otroligt tungt att få framför allt 2-0 och 3-0 emot sig på det sättet vi fick idag.