fredag 25 juni 2010

Vinst mot kongahälla!

Dagens vinst var riktigt skön! Vi hakade på toppen då alla topplag vann den här omgången. Men det satt hårt inne...

Kongahälla tog ledningen på deras egentligen enda sätt att göra mål på kändes det som; fast situation. Hörnan var riktigt bra och nicken nästan ännu bättre. 1-0 stod sig halvleken ut och personligen tycker jag att ett oavgjort resultat skulle varit mer rättvist.

Det kändes som om vi var lite trötta i halvlek, det var mycket mindre snack än vad det brukar att vara. Men coach gjöt hopp i oss och det kändes bra när vi efter en kort paus äntrade planen igen. Det tog inte lång tid förrän vi kvitterade och det var Sanny som gjorde det efter ett skott av hete maggan.

Vi skulle även göra ett riktigt skönt vinstmål och det var Maggan som gjorde det. Han kom fri från praktiskt halva plan och rundade målvakten och sköt in den runda, alldeles för hårt pumpade, bollen.

Efter målet satsar kongahälla framåt vilket i deras fall betyder försök till nickskarv o löpa på bollen. Men vi håller tätt och tre sköna