torsdag 24 juni 2010

Snart mycket viktig match mot Kongahälla

Nu är det timmar kvar tills det är dags för en mycket viktig match borta mot Kongahälla. Topplagen som spelade igår: Läje, Semberija och Lunden vann alla tre sina matcher så för att inte hamna för långt efter gäller det att vinna idag. Så tänker nog iofs Kongahälla också...

Detta blir ju sista passet innan uppehållet och jag är helt säker på att hela gruppen kommer att kämpa järnet för att se till så att vi gör en snygg avslutning, skönare med vinst som sistamatch inför uphållet.

Målskyttet kom verkligen igång förra matchen och det var väldigt viktigt! Defensiven har funnits där hela säsongen men vi har saknat något sista femtedelen av planen.

Ljumsken ska inte vara några problem idag, känner inte av något där efter träningen.

Frågan är hur tidigt man måste åka mot Kungälv idag med tanke på trafiken och alla dessa hus på hjul som kommer fram dagen före midsommar. Räcker det om vi åker från Partille vid 15? Tacksam för svar...

Är lite sugen på att göra mål idag, brukar ju göra det mot Kongahälla...

Kogahälla har ingen "införrapport" till vår match ute. Synd, brukar vara väldigt läsvärda annars.

Verkar bli skönt väder också! Va sägs, ni Partillehejande husvagnsförare som är på väg norrut, att bara stanna till i Kungälv en stund, ta en kaffe och heja fram oss? Tror vi kan behöva allt stöd vi kan få idag.

Nu kör vi!

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar