söndag 6 juni 2010

Inför PIF - Landvetter

Jaha, då var jag tillbaka i staden änna GBG igen då. Det ska bli väldigt skönt och roligt att snöra på sig sina gamla Copa Mundial igen. Den här veckan har jag ju missat både tisdags- (tenta) och torsdagsträningen (utomlands, aka Värmland) så därför är det en spelsugen högerback som äntrar Lexby Gräs om fyra timmar blankt.

Ikväll möter vi alltså Landvetter, laget som kom igång sent i år. Alla minns säkert de underbara gästbokskommentarerna som började rulla in på deras gästbok efter ett antal förluster, jag skrev om det under rubriken gästboksspan om jag inte minns helt fel. Vi får väl se i dagens match om de unga vågar ta för sig och prata med de äldre eftersom en av kommentarerna, skriven av en av spelarna, var: Vi som spelar tycker att det saknas något inom gruppen och en fest är en fest. Råder bot på det mesta. Där vågar många öppna upp sig efter lite rödskjut! Viktigt att de yngre får i sig en del också som annars är väldigt tysta. Hehe.
---
Messade Coach förut för att kolla lite hur stämningen var så här timmarna innan match. Man kan väl säga så att Coach inte är den mest ordföre per sms, han brukar snitta ett ord per sms men idag överraskade han med ett snitt på 4 ord per sms!
JB: Tja Coach! Läget? Allt bra inför matchen?
Coach: Jodå, helt okej. Själv?
JB: Hur bra som helst! :) Börjar nästan tro att foten börjar läka ordentligt. :) Vinst idag va?
Coach: Det skulle sitta fint
JB: Då säger vi det! :)

Jag tar detta som ett tecken på att vi idag har en samlad och oerhört taggad Coach, känns bra!
---
S-man har ju följt strömmen och också börjar blogga nu, under idén outside PIF - ur en knäskadas synvinkel. Undrar vart han fick den idén ifrån... ;) Här ska man kunna följa hans väg tillbaka till fotbollen efter operationen han genomled för två månader sen. Självklart slänger jag in en länk till hans sida här till höger.
---
Tabellen blir jämnare och jämnare och vi tar vid vinst idag klivet från sjätte till tredje plats. Serien vänder ju om en omgång och det känns som om vilket som helst av de sju översta lagen kan stå med den åtråvärda bucklan i handen i slutet av september. Det som känns mest klart är att Tuve trillar ner, men vilka förljer med dem? Abslout ingen aning i dagsläget, men kanske ojämna Guldheden om de förlorar fel matcher?

Självklart kommer jag göra en rätt så ordentlig halvtidsanalys av serien, både stora och små detaljer, som kan vara bra att ta med sig för att ha nån aning om vad som händer i höst.
---
Så, där har ni läget inför kvällens batalj samt annan nyttig info. Ses sen!
/Jonatan Borg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar