tisdag 22 juni 2010

TIsdagens träning

Idag var det träning och det var en rätt liten skara som vara nere, typ 14 stycken eller nåt sånt.

Självklart blev det en gris före träningens start och då minimikravet på fem personer var uppfyllt med råge satte Rone, Tobbe, undertecknad, Conny, capitano och greven igång en mycket intressant omgång gris.
Djur: Gris. Självklart, man startar ju alltid med gris. Tobbe var hur som helst den som fick charada sig först. Det var inte sista gången skulle man kunna säga... Nästa djur bestämde Tobbe skulle vara en apa. Bara minuter senare fick vi se Tobbe ännu en gång härma ett djur. Men han var inte klar där... Även tredje djuret, geten, åkte Tobbe på, efter klunsförslust mot undertecknad, och ett äkta hattrick var snyggt utfört!

Nästa djur blev även det sista och Tobbe plockade fram den klassiska räkan ur rockärmen. Det var väldigt jämnt i början men sedan åkte capitano på två raka och han stod plötsligt med endast en bokstav ifrån att få sprattla i gräset. Då såg vi att Kim började gå ut mot gräset och alla visste att det inte var många sekunder kvar till samling. Det var ju capitano Bauman som skulle börja spela igång bollen men då även han sett vad som var på gång började han plötsligt tvätta bollen med tröjan, ta bort lera från dito med händerna och andra absurda tidskrävande inslag. Till sist kunde han inte maska längre och bollen sattes igång i spel. Det var spel mot ett mål, alltså alla på Bauman och till sist fick jag chansen att klacka bollen till höger där capitano stod och han kunde inte avvärja den dödliga attacken, vinsten för mobben var ett faktum! :) Sen började träningen. :D

Vi hade bara en målvakt på plats, Dennis, så det blev inget spel utan mest avslutsövningar. Såg väl sådär ut om man ska vara helt ärlig, var en hel del moment som inte höll måttet helt enkelt men jag tycker det var en grymt bra stämning på träningen och många glada miner, också viktigt!

Vid en av avslutsövningarna vilade Dennis några minuter och Rickard hade hittat ett par handskar och ställde sig i vägen i målet. Han gjorde några riktigt kvalificerade räddningar och vi var många som var rädda att han skulle sträcka sig men han verkar ha klarat sig! :)

Sanny drog av träningens bästa citat när Rickard stod: Undrar om man kan skjuta så hårt på Rickard så att han glömmer av mina böter? Haha!

En annan rolig situation var att jag, Benjii och även coach Kim flera gånger fick hetsa och gestikulera på Conny så att han skulle springa rätt på en inläggsövning. Vart han skulle? Mot mål...

Det var även roligt att se när Benjii sköt när Rickard gästspelade i målet. Hela situationen såg ut att vara inspelad i slow motion! :D
---
Conny saknar ett lock, ring honom om ni har information om detta lock... Han saknar verkligen sitt lock. Han är ledsen just nu.
---
På torsdag är det match borta mot Kongahälla, en mycket, mycket viktigt match!
Hoppas ni sover gött. /Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar