söndag 2 maj 2010

Förlust mot Lunden

Det är mycket tråkigare att blogga när man förlorar...

Lunden vann med 3-0 efter samma siffror i halvlek. Det kändes bra i början. De hade absolut mest boll men de farliga chanserna uteblev. Absolut farligast blev det när en av deras anfallare rundar Dennis och slår den mot mål, som tur var chansslänger jag mig rätt och får bollen på höften.

1-0målet gör de på hörna som går rakt in i mål. Att Dennis blir helt stängd och inte kommer upp var tydligen inget att blåsa för. Ett riktigt turmål är det hur som helst men tyvärr i det här faller räknas de också. Vi kommer just nu inte nånstans. Det kanske ser lite småtrevligt ut från sidan men vi spelar alldeles för smått och pillar bara i duellerna.

Från mitten av halvleken och en kvart framåt spelar vi mycket bättre, spelar till oss några chanser men inga direkta farligheter. Istället kontrar Lunden två gånger om och gör mål på båda. Inte överdrivet roligt att de får komma 5 mot 3 och 5 mot fyra med en minuts mellanrum. Vi måste jobba hela vägen!!!

Vi gick in i paus och bestämde oss för att skita i första halvlek och helt enkelt spela bättre och enklare i andra. Det såg genast bättre ut och vi skapade en del framåt, men det kändes fortfarande inte farligt. VI MÅSTE VÅGA AVSLUTA! Nu blev det upprullning av deras låga försvar och sedan inlägg mot två små spelare mot deras fyra i backlinjen. Det funkar inte... Hur som var vi helt överlägsna i bollinnehav i andra och de var knappt över på vår planhalva. Men som sagt, jag vet inte ens om vi hade en enda farlighet mot deras målvakt. Jag tror dock att vi aldrig haft så många hörnor i en halvlek, något vi är "väldigt" bra på att utnyttja mot ett lag som Lunden...

Nu bryter vi ihop och kommer igen, träning redan imorgon som alla verkligen borde komma på, det är väldigt viktig att vi sätter igång och taggar inför fredagens match mot Floda redan nu.

Kom igen killar, vi vet att vi kan bättre än det här och det ska vi visa på fredag!