söndag 2 maj 2010

Taggning inför match samt gästboksspan

Goder morgon på er!

Sitter just nu och äter en stadig och sen frukost för att kunna äta sen lunch för att ha kvar mycket energi till matchen senare idag. Det ska bli en otroligt rolig match att spela, i fint väder och med mycket folk på läktaren. Min fot har blivit bättre och bättre och jag kommer vara disponibel till matchen, vore grymt tråkigt att missa den här matchen på grund av skada.
---
Vet inte om ni läser andras gästböcker i serien? Jag försöker göra det efter matcher och så och man kan faktiskt hitta en del roligt där. Konversationen nedan är hämtat från Landvetters gästbok, laget med fyra förluster hittills. Det pratas om vad som krävs för att vända trenden och ett förslag sticker ut lite... :)

Namn: kämpa
Datum: 2010-04-30, 07:05
tror vi behöver en fest nu för att vända detta gubbar. 13:e siktar vi in oss på. Middag i klubbhuset efter matchen låter väl bra...

Namn: Hedinson
Datum: 2010-04-30, 09:58
fest!? är det vad du tänker på efter ytterligare en förlust.
är det rätt medicin? har varit och sett matcherna, och det har sett ut som ni festat tillräckligt.
:( :(

Namn: till hedison
Datum: 2010-04-30, 11:30
Ja, men det är skillnad mellan att se och spela matcherna. Vi som spelar tycker det saknas något inom gruppen och en fest är en fest. Råder bot på det mesta. Där vågar man öppna upp sig efter lite rödtjut! Viktigt att de yngre för i sig en del också som annars är väldigt tysta. RANNSAKA ER SJÄLVA NU FÖR FAN. Så diskuterar vi detta nästa vecka. Eller hur #7?

Namn: !!
Datum: 2010-04-30, 16:29
haha clown
---
Lite gulligt tycker jag i alla fall. :)

Hoppas vi ses på Lexby klockan 18:00 ikväll!
/Jonatan

1 kommentar:

  1. Japp sprit brukar ju lösa det mesta. NOT!! haha

    SvaraRadera